Glorius Forge

Hesap ve Veri Silme

Glorius Forge (geliştirici: Glorius Forge)

Glorius Forge hesabını ve ona bağlı tüm verileri istediğin zaman silebilirsin. Silme isteğinden sonra 14 günlük geri alma süresi başlar: bu sürede oyuna giriş yaparsan istek iptal edilebilir. Süre dolunca hesabın kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez.

Oyun içinden

  1. Oyunu aç ve giriş yap.
  2. Sağ üstteki dişli simgesiyle Ayarlar'ı aç ve Hesap sekmesine geç.
  3. Hesabı sil düğmesine dokun ve onayla (e-posta ile açılan hesaplarda şifren sorulur).

Bu sayfadan (e-posta ile açılan hesaplar)

Oyun cihazında yüklü değilse e-posta ve şifrenle buradan silme isteği gönderebilirsin.

Silme isteği gönder

Google veya Apple ile açılan hesaplar

Bu hesaplarda şifre olmadığı için oyun içinden silebilir ya da hesabına bağlı e-posta adresinden destek@gloriusforge.com adresine "Hesap silme" konulu bir e-posta gönderebilirsin. Kimliğini doğruladıktan sonra en geç 7 gün içinde işleme alırız.

Neler silinir?

Neler saklanabilir?

Güvenlik ve bağlantı kayıtları (IP adresi gibi) ve yasal olarak saklamamız gereken satın alma kayıtları, ilgili yasal süre boyunca (güvenlik kayıtları için en fazla 1 yıl) saklanır, sonra silinir.

Ayrıntılar: Gizlilik Politikası